موسیقی ما- کتاب «آهنگسازی؛هنر و مهارت» نوشتهی اَلَن بِلکین با ترجمه و توضیحِ امیرحسین جزء رمضانی توسط نشر نایونی (ناشر تخصصی موسیقی) منتشر شد.
این کتاب رویکردِ سَبکیِ بیطرفانه طرحریزی شده است و بر کسبِ مهارت تمرکز دارد. نویسندهی کتاب با دقت بسیار پس از ارائهی مطالب اصلی و نکات ضروری هر فصل، مثالهایی از موسیقی کلاسیک، موسیقی معاصر، موسیقی فیلم و غیره میآورد تا کاربرد قواعد موردنظر را با نگاهی جامعتر به هنرجو نشان دهد. علیرغم تفاوتهای آشکار، یکسِری الزاماتِ قراردادیِ مشترک در اکثر گونههای موسیقی که امروزه شنیده میشوند قابل درک است و نویسنده موفق شده این الزامات را در کتابِ پیشِ رو به شکلی منسجم گردآوری کند. در نتیجه، کتاب حاضر به خوبی توانسته طیف گُستردهتری از علاقهمندان به هنرِ آهنگسازی را پوشش دهد.
دیگر مزیت این کتاب تمرینمحوربودنِ آن است. در انتهای تمامی فصلها، تمرینهایی دقیق در نظر گرفته شده است تا مطالب به خوبی برای هنرجو مفهوم و کاربردی شوند. همچنین، نویسنده با ارائهی برخی روشهای کاملاً منحصربهفرد توانسته مواجههی هنرجو با برخی گرفتاریهای فرآیند آهنگسازی را تا حد زیادی تعدیل کند. کتابِ «آهنگسازی؛ هنر و مهارت» هنرجوی آهنگسازی را به خوبی و بسیار دقیق در مسیر پیشِ رو هدایت میکند. این کتاب یکی از منابع اصلی آموزش آهنگسازی در دانشگاهها و مدارس موسیقیِ کانادا، آمریکا و برخی کشورهای دیگر است.
اَلَن بِلکین (۱۹۵۱)، عضو هیأت علمیِ آهنگسازی در دانشگاه مونترئالِ کانادا و فارغالتحصیل دکتری آهنگسازی از دانشگاه جولیارد آمریکا است که از تجربهی بزرگانی چون دیوید دایموند و الیوت کارتِر بهره برده است.
روتیتر: با ترجمه و توضیحِ امیرحسین جزء رمضانی عکس اصلی مطلب: عکس های ضمیمه خبر: دسته بندی مطلب:
خلاصه مطلب:
کتاب «آهنگسازی؛هنر و مهارت» نوشتهی اَلَن بِلکین با ترجمه و توضیحِ امیرحسین جزء رمضانی توسط نشر نایونی (ناشر تخصصی موسیقی) منتشر شد. اَلَن بِلکین عضو هیأت علمیِ آهنگسازی در دانشگاه مونترئالِ کانادا و فارغالتحصیل دکتری آهنگسازی از دانشگاه جولیارد آمریکا است که از تجربهی بزرگانی چون دیوید دایموند و الیوت کارتِر بهره برده است.