وداع با مَرد آزاده

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

موسیقی ما- چند دهه بعد از آن‌که درس و دانشگاه را در امریکا رها کرد تا به ایران بیاید و برود جبهه تا برای سرزمین‌اش بجنگد، در حالی سرطانِ کبد جانش را گرفت که تمامِ آدم‌هایی که او را می‌شناختند، به آزادگی‌اش صحه گذاشتند و او را هنرمندی دغدغه‌مند قلمداد کردند. «حسین زمان» در جمعه‌ی غم‌گین در خانه‌ی ابدی‌اش آرام گرفت؛ در حالی که تعداد زیادی از دوستانش‌ برای وداع با او امده بودند؛ در این میان اگرچه «محمد الهیاری» برای درگذشتِ او پیام تسلیت داد؛ اما این تنها «حمیدرضا نوربخش» بود که از مدیران موسیقی به مزارش آمد و در رثایش سخن گفت.

مجری این مراسم «حمید خزاعی» بود و «امیر بکان» درباره‌اش گفت: «امروز ما و کشورمان یکی از شریف‌ترین هنرمندان‌مان را از دست داده‌ایم که آزاد مرد بود به این ترتیب نمی‌توان جای خالی او را پر کرد. من این افتخار را داشته‌ام که با حسین زمان در کل کشور کنسرت برگزار کنم. در آن مقطع شرایط اصلاً برای برگزاری کنسرت، مثل حالا نبود و اوضاع نامتعادل بود، ولی با این حال حسین زمان همچنان ثابت‌قدم به فعالیت‌هایش ادامه داد و به خاطر مردم‌داری بود که بر اجرای کنسرت در شهرستان‌ها اصرار داشت.»

این آهنگ‌ساز «حسین زمان» را انسانی شریف دانست که موسیقی برایش واسطه‌ای برای ابراز احساس‌اش به مردم بود و برای همین تا این اندازه به ترانه‌ی آثارش توجه داشت: « این رسمش نبود که با مردی که ۸ سال در جبهه های جنگ حضور داشت آنطور که باید رفتار نشود و رسم زمانه هم این نیست. حسین زمان پیام‌های زیادی برای ما داشت اما اجل به او مهلت نداد تا آنها را به ما انتقال دهد.»
 
در ادامه مراسم چنگیز حبیبیان خواننده موسیقی پاپ نیز دقایقی با حضار درباره حسین زمان صحبت کرد: «من حسین زمان را از سال ۷۸ می‌شناسم. او انسانی بسیار شریف بود؛ آنچه گاه حسین زمان می‌گفت نکاتی کلیدی محسوب می‌شدند و هرکدام برای خودشان کتابی بودند. همه ما رفتنی هستیم و بهتر از قدر یکدیگر را بیشتر بدانیم.  آنچه ما را نگه داشته و به خاطر آن فعالیت می‌کنیم عشق است و حسین زمان چندین سال شرایط برگزاری کنسرت نداشت.چقدر حیف که او را زود از دست دادیم، چرا که صدایش سوز خاصی داشت.»

اما «حمیدرضا نوربخش» ضمن تسلیت به خانواده حسین زمان و دیگر هنرمندان گفت: «زنده‌یاد حسین زمان هنرمندی اندیشه ورز و دارای تفکر بود و به کارش تعهد داشت. پس از سال‌های ابتدایی دهه هفتاد بود که حسین زمان پا به عرصه فعالیت گذاشت آن هم زمانی که موج جدیدی از موسیقی آمده بود. حسین زمان از همان ابتدا نشان داد که هنر برای او سرگرمی و تفریح نیست و این را انتخاب کرده بود. زمان هنرمندی بود که از سردرد می خواند. و خوب اینگونه خواندن و از درد خواندن خواه‌ناخواه مشکلاتی را در پی خواهد داشت. امیدوارم همه ما بتوانیم به تعهدمان در زندگی عمل کنیم و زمانی که می‌رویم، پیش خودمان و مردممان و خدای خودمان شرمنده نباشیم.»
زینب و ابوذر زمان به‌عنوان فرزندان مرحوم حسین زمان آخرین سخنرانان آیین تشییع پیکر این هنرمند بودند.

حمیدرضا نوربخش، چنگیز حبیبیان، مانی رهنما، حمید خزاعی، محمدمهدی گورنگی، صابر جعفری، مهدی یراحی، هادی خانیکی، امیر بکان، محسن میردامادی و باربد بابایی برخی از  افرادی بودند که در مراسم تدفین حسین زمان حضور داشتند.

مراسم ترحیم زنده‌یاد حسین زمان، روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه در مسجد جامع شهرک غرب برگزار می‌شود و زمان آن ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ است.
روتیتر: حمیدرضا نوربخش: حسین زمان دردِ مردم را داشت برچسب ها:

عکس اصلی مطلب: دسته بندی مطلب:

خلاصه مطلب: 
چند دهه بعد از آن‌که درس و دانشگاه را در امریکا رها کرد تا به ایران بیاید و برود جبهه تا برای سرزمین‌اش بجنگد، در حالی سرطانِ کبد جانش را گرفت که تمامِ آدم‌هایی که او را می‌شناختند، به آزادگی‌اش صحه گذاشتند و او را هنرمندی دغدغه‌مند قلمداد کردند. «حسین زمان» در جمعه‌ی غم‌گین در خانه‌ی ابدی‌اش آرام گرفت؛ در حالی که تعداد زیادی از دوستانش‌ برای وداع با او امده بودند؛ در این میان اگرچه «محمد الهیاری» برای درگذشتِ او پیام تسلیت داد؛ اما این تنها «حمیدرضا نوربخش» بود که از مدیران موسیقی به مزارش آمد و در رثایش سخن گفت.
مراسم ترحیم زنده‌یاد حسین زمان، روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه در مسجد جامع شهرک غرب برگزار می‌شود و زمان آن ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ است.